Vardagslivsmässan i Deje

Från vänster Malte Hallqvist, Flamme, Karin Jansson och Selma Hodzic.
Foto från Vardagslivsmässan 2018. Från vänster Malte Hallqvist, Flamme, Karin Jansson och Selma Hodzic.

Idag lördag var det dags för VarDagsLivsmässa i Deje sporthall. Ett 70-tal av Forshaga kommuns företag och föreningar bjöd på allt från underhållning till prova på-aktiviteter och workshops.

Denna lördag, den 6 oktober, samlades ”allt” som är kopplat till vardagslivet i Forshaga kommun under några timmar under ett tak.  Under mässan fick besökarna testa olika aktiviteter tillsammans med föreningar, ta del av workshops och bra mässerbjudanden samt se dans och modevisning. Under dagen invigdes även Dejes multisportarena och kommunens stipendier delades ut:
Kulturstipendiet, Stefan Holm-stipendiet, Ungdomsledarstipendiet, Årets Värdeskapare och mästarbrev.

– Tanken med mässan är att lokala företag, föreningar och kommunala verksamheter visar upp det utbud som finns och som är kopplat till våra kommuninvånares vardagsliv. Mässan är lite av vår kommun i miniatyr, säger Selma Hodzic, Näringslivssamordnare och projektledare för mässan.

Malte Hallqvist var konferencierer och kommunmaskoten Björn fanns också på plats och dela ut kramar till alla barn. På plats fanns även Flamme, Räddningstjänstens maskot.

Se liveinspelning från mässan med stipendieutdelningen här:


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.