Brännbollsfesten 23 maj 2015

Beställ biljetter och läs mer här >>

Snart kommer Forshaga IFs tidning i din brevlåda, där hittar du mer information och där finns även nedanstående intervju med…

Micke Syd Andersson

mickesyd_utklippt
Micke Syd Andersson kommer till Ängevi 23 maj i sällskap med Tommy Ekman. De kommer att bjuda på mycket nostalgi för oss som växte upp med Gyllene Tider och Freestyle. Häggstad Brothers kommer även att bjuda upp till nostalgidisco! Missa inte den här dagen! Det blir brännbollsturnering och elitmatch i amerikansk fotboll med Carlstad Crusaders också…

Vad kan vi förvänta oss av dig och Tommy Ekman när ni kommer till Ängevi 23 maj?
Ni kan förvänta er en glad, energifylld stund ihop med oss där det haglar hits som ni känner igen och kan sjunga med i

Hur kommer det sig att ni två kamperar ihop?
Vi har känt varandra i 35 år och har under åren spelat ihop i olika konstellationer. För 5 år sedan fick vi en fråga om att vara gästartister i en krogshow i Trollhättan och det var väldigt kul och gav mersmak så vi kör på så länge vi vill och kan

Vad gör du nu för tiden, sjunger du bara eller har du annat för dig oxå?
Jag har precis börjat hålla workshops och kurser i en metod som heter Mindful Tapping,det är ett helt nytt sätt att hjälpa sig själv och andra med t.ex stressen i vardagen . Kolla in oss på www.mindfultapping.se. Detta hoppas jag att jag får sprida till så många som möjligt. Bland annat hoppas jag att få sprida det i skolorna, det används utanför Sverige med goda resultat både i hur eleverna fungerar tillsammans så väl som deras studieresultat.

Har du någon relation till Forshaga? Har du varit här förut?
Jag tror inte att jag har spelat i Forshaga förut, jag har ju varit på många ställen i Värmland innan. Men nu är det premiär i Forshaga, vilket känns väldigt kul. Ni har en bra trumbutik, som jag hoppas hinna besöka när jag är och hälsar på er.

Träffar du de andra i Gyllene Tider numera?
Vi träffas väldigt sällan, det har varit så nästan alltid förutom på 80-talet. Men det är ganska skönt, det blir som att träffas för första gången när vi möts så sällan .

Jag har ju följt dig på Facebook och jag ser att du tränar en hel del. Har du alltid gjort det och vad tycker du mest om med träningen?
Tränandet har pendlat genom åren, jag och Anders Herrlin spelade fotboll tills vi var 18, men slutade för att det var roligare att spela med GT. Sedan var det ganska låg nivå på tränandet fram till 2008 när jag och min fru var med i Du är vad du äter. Då fick vi testa en ny träningsform som hette Crossfit och den gillade jag jättemycket. Detta resulterade att jag var en av fem grabbar som öppnade den första Crossfitboxen i Sverige, Crossfit Nordic. Jag är inte delägare längre men Crossfit och jag kommer att hänga ihop så länge jag lever. Min förebild inom CF är en amerikan som är 75 år. Han springer rundor runt mig vad det gäller att vara vältränad, så det gäller bara att ligga i :-).

Har du något speciellt minne från tiden med Gyllene Tider som du kan dra…? En anekdot eller så…?
Det finns så många minnen, men tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket från 80-talet. Jag kommer dock ihåg en gång 1980 när vi lirade på Eldfesten i Hagfors ihop med Noice och två strippor, det var underhållning det :-). Det var nog bättre förr 🙂

När du är ute “på stan”, händer det att folk känner igen dig? Har du någon sådan anekdot att berätta också, när du har blivit igenkänd…?
Det händer ofta att jag blir igenkänd, min nivå av kändisskap har ju dock pendlat mellan åren beroende på om t.ex GT gjort en turné eller när jag gjorde mycket tvprogram.

Under dagen den 23 maj kommer det att vara brännbollsturnering, ska du vara med själv eller kommer du att vara med i publiken?
Jag kommer nog inte att vara med, vi kommer direkt från en annan spelning, så jag får heja lite istället.

 


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se