Från Firmafest till Näringslivsgala

Bildtext: Anna Skinnargård, vice ordförande i Företagarna Forshaga tillsammans med Joakim Ekstam som ska vara konferencier på Näringslivsgalan i Kulturhuset den 2 oktober.

Varje år brukar företagare i Forshaga kommun få en inbjudan till en fest. På den tillställningen brukar utmärkelser delas ut. Bland annat Årets Företagare, Årets Nyföretagare och Årets Handlare.

Tidigare har kalaset haft titeln “Firmafesten”, i år har festen bytt namn till “Näringslivsgalan” och i år blir det Kulturhuset i Deje som får hysa arrangemanget.

Hela dagen den 2 oktober har dagen fyllts av aktiviteter för entreprenörer. Det blir bland annat ett lokalt “Draknäste” där den som vill får presentera sin företagsidé inför en jury som består av “drakar”. Det är inte bara en skriftlig beskrivning av idén som bedöms, även mötet med drakarna kommer att bedömas. Juryn väljer ut en vinnare som kommer att presenteras under Näringslivsgalan senare på kvällen. Den bästa idén belönas med 20 000 kronor. Drakarna i juryn kommer att vara representanter från de två lokala bankerna, Årets Företagare 2014 Anna Skinnargård som driver Hudvårdssalongen i Forshaga samt Thorbjörn Böckström som är affärsrådgivare på Almi.

Det är kommunen som håller i trådarna under aktiviteterna dagtid den 2 oktober. Näringslivsgalan arrangeras av Företagarna Forshaga, Centrumföreningen, LRF och den kvinnliga företagarföreningen Älvorna.

Årets Företagare fick ta emot blommor och diplom under en företagarfrukost nyligen. Men vilka som blir Årets Nyföretagare och Årets Handlare kommer att avslöjas under Näringslivsgalan.

Tidigare inlägg om Årets Företagare 2015 >> 

Per Johansson och Lollo Englund Forshagaakademin Årets Företagare 2015
Per Johansson och Lollo Englund Forshagaakademin Årets Företagare 2015

Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.