Vi ses på VarDagslivsmässan

Lördagen den 14 november klockan 13.00 slår Forshaga kommun upp dörrarna till det tredje året av mässan VarDagsLiv. Mässan som visar kommunen i miniatyr när det gäller näringsliv, föreningsliv och kommunliv har under de tre år den funnits vuxit sig allt större.

– Mässan har vuxit ur de lokaler som vi tidigare använt. Därför har vi valt att vara i Deje sporthall istället. Det kommer betyda att utställarna får möjlighet till både större montrar och mer plats för att visa upp sig och sin verksamhet på olika kreativa vis, säger Linda-Marie Fors, näringslivssamordnare och mässvärd på kommunen. Hon fortsätter att berätta:

– Genom att både föreningar och företagare delar evenemanget flitigt i sina kanaler förväntar vi oss en publiksuccé. I fjol hade vi 70 utställare och ungefär 1200 besökare, i år har vi drygt 80 utställare och ett fullspäckat scenprogram. Mässan har breddats med nya föreningar, organisationer och företag, allt från UF-företag till väletablerade näringsidkare. Många vill visa upp sin verksamhet och ser mässan som en positiv mötesplats.

Mässan kommer att erbjuda besökaren bra mässerbjudanden och spännande utställare men också möjlighet att åka häst och vagn, släcka små bränder med räddningstjänsten och kika på en fräck folkracebil. I samband med mässan bjuds de som under året flyttat in till kommunen på lunch. Under lunchen får man träffa tjänstemän från kommunen som berättar om kommunens verksamheter.

– Det kommer att finnas en mängd prova-på-aktiviteter för både unga och gamla, allt från dans till discogolf berättar Linda-Marie Fors och avslutar med ett leende – det mässan visar upp är en del av ditt vardagsliv i Forshaga kommun!

Några bilder från VarDagsLivsmässan 2014 på Lärcenter i Forshaga:

//forshagadejenytt.cvea.net/#!album-136


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.