Lokalpatrioter efterlyses!

Forshagasiluett med koordinater

Tycker du att orten, platsen, där vi bor och verkar är värd mer uppmärksamhet? Tänker du ibland att det är för stort fokus på större orter och eländet i världen? Tycker du att det finns det som bör uppmärksammas här i vår del av världen? 

Gillar du att skriva också? Tveka inte, skriv och berätta! Sedan skickar du in din text till info snabel-a forshagadejenytt.se 

Om du inte vill skriva men har något du vill tipsa om kan du skicka in ditt tips till samma e-postadress. 

Jag som startade den här sidan heter Cicci Wik. Tidigare hade jag uppdrag som reporter för tidningen Värmlandsbygden. Jag började skriva 2010. Forshaga kommun mitt område större delen av min tid på Värmlandsbygden. Jag skrev ett reportage per vecka och alla mina Forshagareportage publicerades här, på forshagadejenytt.se.

Men Värmlandsbygden lades ner den 9 september 2022. Sedan dess har jag inte haft någon uppdragsgivare och den här webbplatsen är inte vinstdrivande.

Eftersom jag arbetar i mitt eget företag som jag kombinerar med en deltidsanställning blir tiden ofta ett problem. Den räcker helt enkelt inte till och jag tvingas göra prioriteringar varje vecka. Det smärtar mig att jag inte riktigt hinner med att uppdatera forshagadejenytt.se så ofta som jag skulle vilja. Egentligen skulle jag gärna jobba heltid med denna sidan om det fanns möjlighet till försörjning också. Men pengar behövs för det är ju inte gratis att leva.

Jag uppdaterar Facebooksidan nära på dagligen när jag ändå sitter vid min dator och arbetar. Det är trots allt så att det händer mycket där vi bor, i Forshaga kommun. Jag vet ju att det händer mycket mer än det jag ser, och delar, på Facebook också.

Så därför får du gärna hjälpa mig. Vill du skriva? Har du foton från något event, eller föreningsaktivitet? Vill du tipsa…?

Tveka inte, skriv och berätta! Sedan skickar du in din text till info snabel-a forshagadejenytt.se 

Tack på förhand! 

Cicci Wik

Cicci Wik,
ansvarig utgivare för forshagadejenytt.se 


Företag och föreningar stötta lokalt företag

Annons


ForshagaDejeNytt.se cvea.se